2011. október 31., hétfő

THE ROAD sí dzseki RECCO system keresővel 140-es - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Ezen az aukciómon egy nagyon szuper, extra sí dzsekit, télikabátot találsz.
Könnyű, vékony, de mégis meleg, vízálló.
Kapucnija a nyakába rejthető.  
Ujjában RECCO lavina utáni kereső van beépítve.
A RECCO® Rescue System fejlett radar technológiás rendszer, amely az áldozat gyors és sikeres megtalálását segíti egy hegyi lavina veszély esetén. RECCO® egy passzív rendszer, ami azt jelenti, hogy a szerkezetnek nincs szüksége erőforrásra, tehát nincs szükség azt ki vagy bekapcsolni.
A két részes rendszer egy RECCO® detektorból áll, amit szervezett mentőcsoportok használnak a keresés során, és egy olyan RECCO® reflektorokból, amiket ruházatba, sisakokba, védelmi felszerelésekbe vagy sícipőkbe integrálnak. A reflektort véglegesen ráragasztják, vagy beleépítik a termékbe így nem igényel felkészülést a használatra és nincs szüksége elemekre, hogy működjön.
A RECCO rendszer megkönnyíti a mentők gyors, szervezett keresését és egyel több esélyt ad síelőknek és snowboardosoknak arra, hogy időben megtalálják őket egy lavina után.
Természetesen hétköznapi viseletnek is kiválóan megfelel.
Át kell mosni, de amúgy teljesen hibátlan.
Hossza : 62-66 cm
Mellbősége 2 x 52 cm
Ujja nyaktól: 60 cm
Nézd meg a többi aukciómat is, sok őszi, téli cipőt és kabátot találsz. De van sok moletti ruhám is. Folyamatos a feltöltés.
.
Felhívom minden vásárló figyelmét, hogy a szabályok értelmében 7 nap van az aukció lebonyolítására. Ha több időre van szükséged akkor licitálás előtt beszéljük meg. Köszönöm. : )



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-04 15:55
. THE ROAD sí dzseki RECCO system keresővel 140-es - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Fontos