2011. szeptember 27., kedd

Flavin Inulion kapszula, 48db! - Jelenlegi ára: 840 Ft

Beszerzési áron! Ilyen olcsón nem jutsz hozzá máshol!
Bontott, ezért 48 db!! Most ki tudod próbálni olcsón!!
Rost tartalma miatt, mint ballasztanyag laktató hatású, a bélműködést kedvezően befolyásolja, sőt a méreg- és rákkeltő anyagokat megköti, és azok kiürítését segíti. Mindezek mellett az Inulion kapszula flavonoidokat, természetes eredetű ionizált ásványi anyagokat is tartalmaz.
anyagokat is tartalmaz.
Mi az Inulin?
Az Inulin (C6H10O5) összetett szénhidrát, számos növény gyökerében előfordul, de legnagyobb koncentrációban, a csicsókában található meg. Az Inulint alkotó gyümölcscukor (fruktóz) számos kedvező tulajdonsággal rendelkezik:
-felszívódása lassúbb, egyenletesebben biztosít energiát
-gyorsabban épül be a májba glikogén formájában
-kevésbé okoz szélsőséges vércukor ingadozást
-labilis cukorbetegek esetében is alkalmazható
-80 grammig inzulin nélkül is hasznosul
-sietteti az alkohol, acetaldehid lebomlását (30 gramm fruktóz, 50%-al növeli az alkohol oxidációját )
-nem okoz olyan mérvű fogszuvasodást, mint a mindennapos répacukor és szőlőcukor fogyasztása
Kiknek ajánlható a szedése? SZINTE MINDENKINEK !
-Sportolók
-Idegesek, feszültek, psychésen kimerültek
-Krónikus, elhúzódó betegségben szenvedők
-Hasi panaszokkal, szorulással küszködők
-Túlsúlyosak, elhízottak
-Fertőzéses hasmenéssel küzdők
-Utazók hasmenésében szenvedők
-Átmeneti laktóz-intolerancia esetén
-Irritábilis bél szindrómások
-Diverticulosisban, diverticulitisben szenvedők
-Csontritkulás esetén
-Fogyókúrákhoz
Egészségesek:
A benne található vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, esszenciális aminosavak segítik a fittség megőrzését, rosttartalma megköti a mérgező és káros anyagokat.
Sportolók:
Vitaminok és az ásványi anyagok, valamint az inulin, ezzel együtt a fruktóz, és egy fontos anyag, a foszfor, együtt segítik az izomműködést, növelik az izomerőt, csökkentik az izmok fáradékonyságát, így növelve a teljesítőképességet is.
Idegesek, feszültek, pszichésen kimerültek:
A rohanó, stresszel teli élet, a mozgáshiány, a minőség- és mennyiségbeli elégtelen táplálkozás az inzulin iránti érzékenység csökkenéséhez, ez pedig hiper- inzulin izmushoz vezet. Az állandósult kissé magasabb inzulinszint vércukor csökkenést okoz, mely ingerlékenységet, agresszivitást, idegrendszeri labilitást eredményezhet. A kapszula inulin és fruktóz tartalma miatt, képes az inzulinrezisztenciát mérsékelni, így ez a fokozott inzulinszint csökkenésével, normalizálásával jár, így csökkentve a feszültséget.
Krónikus, elhúzódó betegségekben szenvedők:
FLAVIN7, nyomelem, vitamin, ásványi anyag, és szénhidrátforrásként inulin, fruktóz tartalmának köszönhetően a sejtek anyagcseréje, regenerációja javul, a szervezet védekező képessége, amely a bélműködést egyenletessé teszi, a székrekedést megszünteti.
Daganatos betegek:
FLAVIN7-nek már igen jól ismert a szabad gyökbefogó képessége. Rostanyag tartalma segíti a rákkeltő anyagok megkötését. Az inzulinnak a növekedési hormonhoz hasonló hatása is lehet, így fokozott felszaporodása esetén a rákos sejt-elfajulást eredményezhet. A kapszulában található inulin és fruktóz segítségével csökkenthető a hiperinzulinizmus mértéke, ezáltal a rákos sejtek keletkezésének az esélye is.
Fogyni kívánók:
Nagy növényi rost tartalma, valamint az inzulin és a rostok jó vízmegkötő képessége miatt, mint ballasztanyag teltségérzetet okoz, mely az éhségérzetet csökkenti, a bélműködést javítja. Túlsúlyosak, elhízottak: Az elhízás során lerakódott, szervek közötti zsírszövet anyagcseréje során, nagy mennyiségű szabad zsír savak szabadulnak fel, amely inzulinrezisztenciához, hiper-inzulin izmushoz vezet, ami az elhízás mértékét fokozza.
A kapszula inulin és fruktóz tartalma folytán a szabad zsír savat csökkenti, ami az inzulin elválasztás, vagyis hiper-inzulin izmus csökkenéséhez vezet, ami fogyást eredményezhet.
Cukorbetegeknek is ajánlott a normál cukorszint egyensúlyhoz!
A FLAVIN  termékek köre egy tudatos kiválasztás eredménye. Támogatja a vásárlókat abban, hogy a termékek segítségével egészségesebb életet élhessenek, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb részt vállalhassanak családjuk, ismerőseik egészségének megőrzésében.
Több, mint 400 termék közül választhat, a Flavin, Flavin7, Flavin 7, Flavin77 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek és többnyire gyümölcsök kivonatát tartalmazzák.
Kérlek, nézz szét a termékeim között és spórolj a postaköltségen! : ))
HA más még fel nem töltött termék érdekel, jelezd, s felteszem!!!



Jelenlegi ára: 840 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 10:43
. Flavin Inulion kapszula, 48db! - Jelenlegi ára: 840 Ft

Fontos