2011. május 26., csütörtök

Új eredeti Power Balance hologramos karkötő - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

EREDETI power balance hologramos karkötő AZONNAL
Hogyan működik?
Minden fogható dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája. A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják. Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyzott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.
A Power Balance karkötő képes az SFR rezgésszámot kijavítani és ezzel hamornizálni az emberi test energiaáramlásait, melyeket az elektroszmog zavar. Az elektroszmogot olyan berendezések bocsájtják ki mint a mobiltelefonok, transzformátorok, számítógépek, wifi és bluetooth berendezések, TV, mikrohullámú sütők és tulajdonképen minden olyan berendezés amely elektromágneses sugarakat bocsájt ki. A Power Balance karkötő pozitív tulajdonságait már néhány hónapja sok ismert profisport és celeb személyiség is élvezi.
Az egyensúly javítása
Az egyensúly azonnali javítása egy olyan tulajdonság, amely mindenki figyelmét felkelti a Power Balance karkötő legelső felpróbálásánál. A jó stabilitás és egynesúly a siker alapjai bármely sport űzésénél.
Az egyszerű stabilitás teszt képes meggyőzni azokat az embereket is, akik elsőre bizalmatlanok a Power Balance karkötővel szemben. Elég egy lábon állni, kezet széttárva tartani és a könyök vagy az alkar részén nyomás alkalmazni fentről lefelé. A Power Balance karkötővel az ember azonnal érzi hogy a testtarátsa sokkal szilárdabb és nem olyan egyszerű elveszíteni az egyensúlyt mint a karkötő nélküli teszt esetén.
Nagyobb hajlékonyság és flexibilitás
Mindennapi emberek, de az élsportolók is igazolják hogy a Power Balance karkötő viselésekor a testük hajlékonysága és flexibilitása javult. Egyszerű teszt elvégzése is ezt igazolja. Álljanak– jobb kéz esetében jobbra, bal kéz esetében balra. Tekintetével kísérje a kezét és jegyezze meg a fordulás maximális szögét. A Power Balancekarkötővel ez a szög több fokkal is megnagyobbodik. kicsit szétterpesztett lábakkal, kezeket előrenyújtva és törzsben forogjon oldalra
Erőnlét növekedés
Harmónikus áramló test energia a testi erőnlét növekedésben is megnyilvánul. Legegyszerűbb tesztje ennek a következő: álljon fel lábait összetéve. A kezeti Power Balance karkötő nélkül könnyen kibillenti az egyensúlyából. A karkötővel viszont képes lesz sokkal nagyobb erőnek is ellenállni. Engedje le a test mellett és a tenyereit fordítsa hátra és felfelé. Az asszisztens ököllel egyenes lefelé irányított nyomást fejt ki az ön tenyerére.
Power Balance mindenki részére
Mindenki, aki növelni szeretné a fizikai teljesítményképességét, stabilitását, vagy flexibilitását, kipróbálhatja a Power Balance hatását. A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stresszekezelést, és a fájdalmas ízületek és izmok lazítását. Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték.
Méretek: S, M, L
Színek: Fehér, kék, fekete
Eredeti dobozban szállítva
 


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 17:24
. Új eredeti Power Balance hologramos karkötő - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos